понеділок, 12 листопада 2007 р.

Другий Ярмарок путівок «Туризм. Зима. Новий Рік»

Коли: 14 – 17 листопада

Де: Палац спорту, Спортивна пл., 1

Одним з безумовних переваг Ярмарку є можливість вивчення пропозицій турфірм без необхідності відвідування їхніх офісів, спілкування зі співробітниками компаній, отримання знижки, можливість бронювання тура безпосередньо на стенді експонента.

Розділи Ярмарку путівок:

    * Новий Рік і Різдво - тури, програми, спецпропозиції

    * Оздоровчий туризм, санаторії України

    * Гірськолижні курорти, екстремальний туризм

    * Маршрути вихідного дня

    * Відпочинок на морі

    * Сільський туризм, приватні садиби

Вхід на Ярмарок вільний.

Ярмарок путівок «Зима. Туризм. Новий Рік» - захід для тих, хто не хоче гаяти час на безліч рекламних видань і однотипних оголошень, відвідування десятків фірм і огляд сотень пропозицій...

Ярмарок проходить при підтримці «Другого Всеукраїнського молодіжного туристичного фестивалю «ДИВОСВІТ».

Організаторами Фестивалю є Всеукраїнська молодіжна хостел асоціація, співорганізатором виступає Туристичний інформаційний центр м. Києва, за підтримки Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту. Метою проекту є популяризація туризму, як форми активного відпочинку, охорона традиційного культурного спадку України, формуванню у молоді поваги до культури українського народу, збільшення в Україні показників міжнародного молодіжного та дитячого туризму. Основні учасники Фестивалю:

    * туристичні клуби;

    * молодіжні організації, що займаються туризмом;

    * профільні ЗМІ;

    * творчі гурти.

В рамках фестивалю пройде фотовиставка «Молодь і туризм», що сприятиме приверненню уваги відвідувачів до активного відпочинку. Крім того буде проведено майстер-класи майстрів народного мистецтва.

--
(c) www.StudNews.in.ua

Немає коментарів: