понеділок, 12 листопада 2007 р.

Всеукраїнська школа молодіжних лідерів

Набір слухачів.

Школа буде проходити в 3 окремих заїзди (для різних груп, дати змінені):

- I заїзд з 21 по 25 листопада 2007 р.;

- II заїзд з 6 по 10 грудня 2007 р.;

- III заїзд з 14 по 18 грудня 2007 року 2007 р.

Школа проходитиме на території санаторію "Славутич" (м. Київ, Пуща-Водица, вул. Юнкерова, 38).

Школа проводе навчання за фахом "Управління молодіжною організацією". Випускники Школи одержать спеціальні дипломи бакалаврів управління молодіжною організацією за профільними спеціальностями: "Лідер"; "Відповідальний секретар"; "Фандрайзер"; "Менеджер-організатор"; "Креатор"; "Комунікатор".

Навчання в Школі відбувається в формі п'ятиденної ділової гри, програму якої можна віднайти в додатку, на засадах моделювання, створення й діяльності реальної молодіжної організації.

Кожна молодіжна організація України може рекомендувати для участі в Школі по одному представнику від кожного регіону. Школа залишає за собою право відбору учасників на конкурсній основі. Для участі в конкурсі слухач має подати:

- заповнену анкету, примірник якої можна віднайти в додатку;

- рекомендацію від молодіжної організації або місцевого управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Кінцевий термін подання документів для участі в Школі (змінено) - 12 листопада 2007 р. на newgeneration@i.ua  або поштою: 03150, Київ-150, а/с 134, ВГО "Нова Генерація". Запрошення до участі в Школі буде надано безпосередньо учасникам за тиждень до початку навчання.

Школа оплачує вартість проживання, харчування й, за наявності квитка, приїзд слухачів на навчання (з розрахунку вартості плацкартного квитка потягом). Зворотний квиток не оплачується.

Довідки за тел. 8 (044) 289-24-69.

(c) www.StudNews.in.ua

Немає коментарів: